Bejelentkezés:
elfelejtett jelszó

Guba Kornél

Belépés: 2013
Guba Kornél

Bemutatkozás

Szeretek zenélni, énekelni (karaoke szinten), a Saturn Video csapatával is a karaoke hozott össze.
Koori művésznéven nemrég jelent meg első instrumentális albumom, Ice Fields címmel, valamennyi ismert online zenei forráson elérhető, ha valaki véletlenül kíváncsi rá.
Szeretek fotózni, videózni, utazni, világot látni.
Foglalkozom elektronikával, programozással. Az informatika egyben a szakmám is, "hivatalosan" ez a munkám, de az egyik hobbim is.
A filmezés új szerelem, Szabó Attilának és csapatának köszönhetem, hogy belecsöppentem ebbe a különleges világba, mely azóta is folyamatosan elvarázsol. Teljesen kezdőként szerepeltem az első filmben, ez érződik is, nem igazán volt kialakult személyisége Gézának (Uzsora), akit alakítok. Mégis nagyon a szívemhez nőtt.
Sokat tanultam a hibáimból, de főként egymástól tanulunk. Dezsőként (Tolvaj Randi) már sokkal jobban sikerült azonosulnom a szerepemmel. De az igazi kedvencem, a szívem csücske Dani (BarÁtok), eddig ez a szerep állt hozzám a legközelebb, és úgy érzem, ebből sikerült a legtöbbet kihoznom. Nem kis szerepe volt ebben filmbeli partnernőmnek, Reich Viktóriának (Gabi).
Kíváncsian várom az újabb kihívásokat a Saturn Video csapatában. Sőt, terveim szerint megpróbálkozom egy saját film elkészítésével is. Igen, tényleg beleszerettem a filmezésbe. De ehhez kellett egy ilyen csapat is.

Film szerepek

Bújócska (2020) / Kereső #1
Az Egyórás üzlet (2018) / Farkas haverja
Frissítés (2017) / Halmann professzor
IDEG:N (2016) / Tibor
Uzsora (2014) / Géza